spot_img
spot_img
Ana SayfaGüncelBirleşik Metal İş grup toplu sözleşme teklifini bugün açıklıyor

Birleşik Metal İş grup toplu sözleşme teklifini bugün açıklıyor

Birleşik Metal İş Sendikası  Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS)’na verilmek üzere yüzbinlerce metal işçisini ilgilendiren toplu iş sözleşme teklifini bugün basın açıklaması ile kamuoyu ile paylaşacak.

Türk Metal, Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) ile 117 bin metal işçisi adına yürüteceği grup toplu iş sözleşmesi görüşmeleri öncesi teklif taslağını 2 Ağustos 2017 tarihinde açıklamıştı. Söz konusu taslağın Metal Fırtına korkusunun ve grev yasaklarına güvenin bir ürünü olduğu yönünde açıklamalar kamuoyuna yansımıştı.

Birleşik Metal İş Sendikası websitesinden bir açıklama yayınlayarak MESS’e verilmek üzere toplu iş sözleşme tekliflerinin hazır olduğunu bugün saat 17:00’de Genel Başkan Adnan Serdaroğlu’nun katılımı ile toplu iş sözleşme teklifini açıklayacaklarını duyurdu. Yapılan açıklamanın tamamı şu şekilde:

“Sendikamız BİRLEŞİK METAL-İŞ ve MESS (TÜRKİYE METAL SANAYİCİLERİ SENDİKASI) arasında 2017-2019 dönemi için yüzbinlerce metal işçisini yakından ilgilendiren grup toplu iş sözleşmesi ile ilgili hazırlıklarını sonuçlandıran sendikamız,
MESS’e verilmek üzere hazırlanan toplu iş sözleme teklifinin detaylarını, gerçekleştirilecek basın toplantısında kamuoyu ile paylaşıyor.
16 Ağustos 2017 Çarşamba günü saat: 17.00’de Gebze Şubemizde, genel merkez ve şubelerimizden yönetici ve temsilcilerimizle birlikte metal işçilerinin katılımıyla düzenlenecek toplantıda, Metal işçilerinin talepleri kamuoyu ile paylaşılacaktır…
Toplu sözleşme teklifimizle ilgili açıklamayı Genel Başkan Adnan SERDAROĞLU yapacaktır.”

Tarih: 16 Ağustos 2017-Çarşamba
Saat: 17.00
Yer: Birleşik Metal-İş Gebze Şubesi
Osman Yılmaz Mh. Atatürk Cd. Kirmane Apt. No.:48 Kat: 4
Gebze – KOCAELİ
Tel: 0262 641 1387 Faks: 0262 641 6138

spot_img
İlgili İçerikler

Son Eklenenler